Begär offert

Få ett skräddarsytt förslag

Välkommen att boka tid för att personligen planera er resa tillsammans med oss på vårt kontor. Om ni önskar så kan ni fylla i nedanstående formulär så återkommer vi per telefon till er.

  • 1. Specificera din resa

  • Ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Ange ett värde större än eller lika med 0.
  • 2. Dina uppgifter

  • 3. Övrigt

När du skickar en offertförfrågan till oss på Lime Travel samlar vi in ditt namn och dina kontaktuppgifter för att kunna besvara din offert.

När du väljer att prenumerera på Lime Travels nyhetsbrev använder vi din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Vi samlar också in uppgifter om vilka mail du väljer att läsa, vad du klickar på samt vilka erbjudanden du är intresserad av.

Lime Travel strävar alltid efter att erbjuda den perfekta resan för just dig. Uppgifter om din resehistorik, dina preferenser samt hur du använder nyhetsbrevet används därför för att anpassa innehållet i utskicken till dig. På så vis kan Lime Travel ge dig relevant information och erbjudanden som passar just dina intressen.

Vi använder också uppgifterna vi samlar in för att analysera, utveckla och förbättra vår kommunikation och våra produkter och tjänster.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Lime Travel sparar bara dina kontaktuppgifter och skickar nyhetsbrev till dig så länge som du själv vill.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter? Läs vår fullständiga personuppgiftspolicy här.