Om Lime Travel

Ingenting går upp mot skräddarsytt

Vill du bara boka flyg och hotell? Eller du vill ha hjälp med utflykter, restaurangtips och vinprovningar? Boka gärna tid, så diskuterar vi tillsammans fram den optimala resan just för dig. Och du, leksaker och fina gåvor är kul men kan vara glömda efter en tid. En upplevelse tillsammans är någonting ni kommer att minnas och prata om för alltid! Vår jourservice jobbar dessutom dygnet runt för dig om någonting oförutsett skulle inträffa under resans gång. Vi finns där när du behöver oss helt enkelt.

Egna upplevelser

Att erbjuda världens bästa hotell är inte svårt. De ska hålla vad de lovar. Men till skillnad från hotellens glada hemsidor med lena ord och överdrivna fotovinklar bjuder vi på egna upplevelser från personliga besök.

Nya resmål

Får vi bjuda på ett resmål som du knappt visste att det fanns? Som många researrangörer brinner vi för att du som vår gäst ska ha det fantastiskt bra och uppleva en smidig resa hela vägen. Från första kontakt till din hemkomst!

Vår historia

Det började 1995 med en dröm om att skräddarsy resor till de bästa hotellen i Västindien. Vi döpte oss till WestIndiska Compagniet. Hårt arbete gav gott resultat; många ville ha segelbåtar och riktigt bra och annorlunda hotellupplevelser. Framförallt var St. Barth målet för många av våra gäster.

Läs hela historien

Vår service är din trygghet

En paketresa med flyg och boende ger dig som konsument ett omfattande, juridiskt skyddsnät. Paketreselagen ställer kunden i fokus och vi uppfyller alltid villkoren. Det innebär bland annat vittgående resegarantier där dina pengar är väl skyddade under Kammarkollegiets övervakning.

Läs mer om trygghet