Fira nyår i Sydafrika tillsammans med våra kollegor på
Out of Bounds Golfresor

Resan tar sin start i Western Cape på klassiska Erinvale som bjuder på avkoppling, golf och besök hos vinproducenten Vergelegen Winery.
Nyårshelgen spenderas på Gondwana Game Reserve och bjuder på safari i en underbar miljö och på självaste nyårsaftonen blir det middag under bar himmel (om vädret tillåter) ute på savannen.

Resan fortsätter sedan till paradiset för golfare – Fancourt Resort, på vägen dit får du chansen att utmana Pinnacle Point, även kallad Pebble Beach på steroider! Det är inte utan anledning Fancourt vunnit priser för att vara landets allra bästa golfresort.
Efter tre härliga dagar med golf och en avslutande traditionell Braaimiddag (Sydafrikansk barbecue) bär det slutligen av till Kapstaden där resan avslutas.
Det blir en liten grupp som får uppleva handplockade hotell och suveräna golfbanor under ledning av en Sydafrikansk guide.

Vad är inkluderat ?

Flyg från Skandinavien med Qatar Airways t/r i ekonomiklass
30 kg incheckat bagage + handbagage
Flygskatter
All transfer enligt program
3 nätter på Erinvale Hotel
2 nätter på Gondwana Game Reserve
3 nätter på Fancourt Hotel
2 nätter på Radisson Red Cape Town
Frukostpension
Välkomstmiddag på Erinvale Hotel (exkl. dryck)
1 lunch & 2 middagar på Gondwana Game Reserve (exkl. dryck)
Braai buffet på Fancourt (exkl. dryck)
18-hålsgreenfee De Zalze Golf Club
18-hålsgreenfee Erinvale GC
18-hålsgreenfee Pinnacle Point GC
18-hålsgreenfee Fancourt Outeniqua Course
18-hålsgreenfee Fancourt Montagu Course
Förbokade starttider
Safariturer på Gondwana Game Reserve
Sydafrikansk guide under resan enligt program
Pris från 42 995 kr per person
(För detaljer gällande avbeställningsskydd och bokningsregler – kontakta oss!)

Program

27 dec

Utresa från Skandinavien med Qatar Airways. Nattflyget tillsammans med minimal tidsomställning gör att man kommer fram överraskande utvilad redan från start.

28 dec

Ankomst till Kapstaden. Transfer till Erinvale och incheckning på hotellet. Välkomstmiddag på Erinvale Hotel på kvällen.

3 nätter på Erinvale Hotel med frukost
Välkomstmiddag

29 dec

Äntligen golf! Denna morgon blir det spel på Erinvale Golf Club. Efter rundan blir det ett besök på Vergelegen Winery för att smaka på deras excellenta viner.

30 dec

Golf på De Zalze Golf Estate. Banan är designad av sydafrikanen Peter Matkovich och har ett underbart läge längs Blaauwklippen River omgärdad av vinrankor.

31 dec

Utcheckning och vidare färd österut för att njuta av Sydafrikas underbara natur. Detta gör man som allra bäst på Gondwana Game Reserve där nyårsmiddagen serveras i Kwena Lodge.

2 nätter på Gondwana Game Reserve i Fynbos Villa inklusive Game Drives med frukost
Lunch och nyårsmiddag exkl dryck

1 jan

Safaridag, det blir två sk ”game drives” med lokal guide, en på morgonen och en på eftermiddag/kväll. Njut av mat och dryck i sagolik natur.

Middag exkl dryck

2 jan

Utcheckning. Golf på dramatiska Pinnacle Point (inklusive del i buggy). Banan ligger precis väster om Mosselbay och några av hålen hänger praktiskt taget ut med klipporna. Banan har omnämnts som Pebble Beach på steroider! Efter golfen bär det av till Fancourt Golf Estate.

3 nätter på Fancourt Hotel i Classic Room med frukost

3 jan

På Fancourt spenderas dagarna med att njuta och spela på deras underbara banor Outeniqua och Montagu. Denna dag blir det spel på den förstnämnda av dem.

4 jan

Ännu en härlig dag på underbara Fancourt, idag spelar vi Montagu Course. Kvällen bjuder också på en härlig sydafrikansk Braai-middag.

Braaimiddag exkl.dryck

5 jan

Utcheckning och transfer till Kapstaden.

2 nätter på Radisson Red i Kapstaden med frukost

6 jan

Denna dag tar Gavin med er på en tur runt i Kapstaden. Om vädret tillåter ingår även en tur upp på det magnifika Taffelberget.

7 jan

Hemresa med Qatar Airways, avresa kl.12.35.

13 dagar
5 18-håls Greenfee
4 hotell
26 personer maximalt

Fler hotell - Sydafrika