Res på ett fantastiskt äventyr i Sydafrika tillsammans med våra kollegor på
Out of Bounds Golfresor

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Endast fyra gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara deras självklara partner. Ombord på tåget möter man ett entusiastiskt team som verkligen värnar om sina gäster. Maten i allmänhet, och middagarna i synnerhet, vittnar om rejäl omtanke och är en viktig del i Rovos prestige.

Den här resan kombineras med två nätter i Pretoria för att landa och aklimatisera sig samt värma upp med en runda golf innan det är dags att kliva ombord på tåget som ju är resans höjdpunkt och utmanas av de kommande fem golfrundorna.

Under resan med Rovos Rail ingår en mycket lyxig och komplett helpension. Varje morgon bjuds en frukost som skulle få Marie Antoinette att rodna; kallskuret kött, croissanter, bakelser, färsk frukt, yoghurt, juice, bröd, ett otal sorters ostar och så vidare och så vidare. Till lunch och middag serveras givetvis en förrätt innan man väljer huvudrätt bland fisk, kött eller vegetariskt innan den förföriska desserten anländer. Till detta väljer du självklart bland ett stort utbud av Sydafrikas många fina viner. Vissa golfdagar äter man lunchen på golfklubben som även den ingår.

Ett lysande förslag är att under färd slå sig ner i vagnen längst bak som är helt öppen! Den varma vinden fläktar skönt i ansiktet när man smakar av “dagens bubbel”, smälter dagens upplevelser och njuter av omgivningarna.

Vad är inkluderat ?

Flyg Skandinavien-Johannesburg t/r
Flygskatter
Mat på flygresan
Meet & Greet vid ankomst Sydafrika
All transfer enligt program
2 nätter i Pretoria
Frukostpension på hotellen före/efter Rovos Rail
8 nätter ombord på Rovos Rail
Helpension inklusive drycker på Rovos Rail
18-hålsgreenfee i Pretoria
18-hålsgreenfee på Sun City
18-hålsgreenfee på Champagne Sports Resort
18-hålsgreenfee på Durban Coutry Club
18-hålsgreenfee på Royal Swazi Club
18-hålsgreenfee på Leopard´s Creek GC eller White River GC
Safari i Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve
Flygtider, flygbolag, hotell och golfbanor kan variera från avgång till avgång. Se respektive datum för exakta uppgifter. Vi uppdaterar hela tiden vartefter vi får information om eventuella ändringar. För mer information se dag-för-dag programmen eller kontakta oss. Alla som redan bokat får löpande uppdateringar om något väsentligt förändras.
Pris från 59 995 kr per person
(För detaljer gällande avbeställningsskydd och bokningsregler – kontakta oss!)

Program – 27/9 2021 (avresor finns också 31/10 samt 30/1, 9/9 och 30/10 2022) avvikelse kan förekomma.

27 sep: Avresa

Avresa från Skandinavien till Johannesburg.


28 sep: Ankomst Sydafrika

Vid ankomst till Johannesburg blir ni varmt välkomnade av vår lokala guide och transporterade till ert hotell, charmiga 131 on Herbert Baker utanför Pretoria. Här kan ni på bästa sätt ladda batterierna för den kommande resan ombord på Rovos Rail.

  • 2 nätter på 131 Herbert Baker, Pretoria med frukostpension

29 sep: Golf på Pretoria Golf & Country Club

Golf på närliggande Pretoria Golf & Country Club. Transfer tur och retur ingår.

Om Pretoria G&CC inte har tillgänglighet erbjuds en annan bra bana i området.


30 sep: Rovos Rail avgår

Utcheckning och transfer till Rovos Rail’s privata tågstation Capital Park i Pretoria. Här blir ni härligt mötta med bubbel och snittar i loungen innan avresan mot Koster.

  • 8 nätter ombord på Rovos Rail med helspension inkl. drycker

1 okt: Golf på Sun City Golf Club

Efter en härlig frukost ombord på Rovos kommer denna dag spenderas i Sun City och spel på antingen Lost City GC eller Gary Player Country Club. Detta följs av en lunch på klubben. Se till att hinna bli hungrig innan den fantastiska middagen!


2 okt: Rovos Rail

Efter ett nattstopp i Heidelberg går tåget vidare mot Estcourt via Ladysmith. Det är en skön dag för avkoppling ombord där man med fördel kan sitta och njuta på tågets sista vagn som är helt öppen mot naturen.


3 okt: Golf på Champagne Sports Resort

När ni vaknar denna morgon gör ni det vid foten av Drakensbergen där det blir golf på fridfulla Champagne Sports Resort med minst sagt är storslagna vyer.


4 okt: Golf på Durban Country Club

Dags lufta klubborna igen, denna gång på Durban Country Club.


5 okt: Safari i Hluhluwe Game Reserve

En tidig morgonsafari väntar i Afrikas äldsta safaripark, Hluhluwe Game Reserve, som ligger i hjärtat av Zululand. Här möts ni av ett otroligt rikt djurliv. Gissa om middagen blir god denna kväll!


6 okt: Golf på Royal Swazi Spa Golf Course

När det är dags för frukost är ni redan i Swaziland. En spännande runda väntar på den mycket vackra Royal Swazi Spa Golf Course i Ezulwini Valley. Framåt kvällen glider tåget söderut mot KwaZulu Natal.


7 okt: Leopard Creek Championship Golf Course 

Leopard Creek Golf Club ligger nära Malelane i hjärtat av Mpumalanga och den södra gränsen av Kruger National Park. Denna åtråvärda bana är högst rankad i landet och normalt sett mycket svår att få tillgång till då det bara är medlemmar och få utvalda gäster som får chansen att njuta på denna spektakulära bana. Förutom enastående layout mellan Crocodile River och Kruger National Park har man ofta vilda djur som åskådare.

Om Leopard Creek inte är tillgänglig spelas istället White River Golf Course eller Leopard Creeks fina par-3 bana med avslutande lunch i det ikoniska klubbhuset. Det går även att välja safari i Krugerparken istället om man önskar.


8 okt: Pretoria – hemresa

Njut av en sista frukost ombord innan tåget vid 10-tiden rullar in på Capital Park Station i Pretoria och denna fantastiska del av resan är avverkad. Här väntar er chaufför som tar er till flygplatsen i Johannesburg. Beroende på avgångstiden kan det finnas utrymme för en halvdagsutflykt eller guidad tur. Kontakta oss för mer info.


9 okt: Hemma

Hemma igen.

13 dagar
6 18-håls Greenfee
26 personer maximalt

Fler hotell - Sydafrika