Res på ett fantastiskt äventyr i Sydafrika tillsammans med våra kollegor på
Out of Bounds Golfresor

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Endast fyra gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara deras självklara partner. Ombord på tåget möter man ett entusiastiskt team som verkligen värnar om sina gäster. Maten i allmänhet, och middagarna i synnerhet, vittnar om rejäl omtanke och är en viktig del i Rovos prestige.

Med detta paket kombineras tågresan med vackra och livfulla Kapstaden, det världsberömda vindistriktet Stellenbosch och en natt i Pretoria för att ladda upp innan tåget går.

Under resan med Rovos Rail ingår en mycket lyxig och komplett helpension. Varje morgon bjuds en frukost som skulle få Marie Antoinette att rodna; kallskuret kött, croissanter, bakelser, färsk frukt, yoghurt, juice, bröd, ett otal sorters ostar och så vidare och så vidare. Till lunch och middag serveras givetvis en förrätt innan man väljer huvudrätt bland fisk, kött eller vegetariskt innan den förföriska desserten anländer. Till detta väljer du självklart bland ett stort utbud av Sydafrikas många fina viner. Vissa golfdagar äter man lunchen på golfklubben som även den ingår.

Ett lysande förslag är att under färd slå sig ner i vagnen längst bak som är helt öppen! Den varma vinden fläktar skönt i ansiktet när man smakar av “dagens bubbel”, smälter dagens upplevelser och njuter av omgivningarna.

Vad är inkluderat ?

Flyg Skandinavien-Kapstaden
Inrikesflyg Kapstaden-Johannesburg
Flyg Johannesburg-Skandinavien
Flygskatter
Mat på de internationella flygen
Meet & Greet vid ankomst Sydafrika
All transfer enligt program
2 nätter i Kapstaden
2 nätter i Stellenbosch
1 natt i Pretoria
Frukostpension på hotellen före/efter Rovos Rail
8 nätter ombord på Rovos Rail
Helpension inklusive drycker på Rovos Rail
18-hålsgreenfee i Kapområdet
18-hålsgreenfee på Sun City GC
18-hålsgreenfee på Champagne Sports Resort
18-hålsgreenfee på Durban Beachwood Coutry Club
18-hålsgreenfee på Royal Swazi Spa Golf Course
18-hålsgreenfee på Leopard´s Creek GC eller White River GC
Dagsutflykt Godahoppsudden
1 vinprovning
1 safaritur
Flygtider, flygbolag, hotell och golfbanor kan variera från avgång till avgång. Se respektive datum för exakta uppgifter. Vi uppdaterar hela tiden vartefter vi får information om eventuella ändringar. För mer information se dag-för-dag programmen eller kontakta oss. Alla som redan bokat får löpande uppdateringar om något väsentligt förändras.
Pris från 69 995 kr per person
(För detaljer gällande avbeställningsskydd och bokningsregler – kontakta oss!)

Program  27/1, 6/9 och 27/10 2022) avvikelse kan förekomma.

27 jan: Avresa 

Avresa från Skandinavien till Kapstaden.


28 jan: Kapstaden

Vid ankomst till Kapstaden blir ni varmt välkomnade av vår lokala guide och transporterade till ert hotell i Waterfront.

  • 2 nätter på V&A Hotel med frukost

29 jan: Kapstaden

En skön dag att njuta av Kapstaden ”The mother city” på egen hand. Alternativen är många – det finns möjligheter att ta sig upp på det magnifika Taffelberget eller kanske en guidad tur till Robben Island locka?


30 jan: Stellenbosch

Utcheckning följs av en oförglömlig tur till Godahoppsudden. Resan fortsätter mot Stellenbosch för incheckning.

  • 2 nätter på Majeka House eller Oude Werf med frukost

31 jan: Golf på De Zalze GC

Denna dag bjuder på en härlig golfrunda på De Zalze Golf Club som ligger strax utanför Stellenbosch. Efter spel blir det vinprovning på någon av de många vingårdarna i området.


1 feb: Stellenbosch – Pretoria

Utcheckning och transfer till flygplatsen för inrikesflyget till Johannesburg. När ni landar blir ni mötta av er chaufför som tar er till det charmiga boutiquehotellet 131 on Herbert Baker utanför Pretoria för att på bästa sätt ladda batterierna för de kommande 9 dygnen ombord på Rovos Rail.

  • 1 natt på 131 on Herbert Baker med frukost

2 feb: Rovos Rail – avgång

Utcheckning och transfer till Rovos Rail’s privata tågstation Capital Park i Pretoria. Här blir ni härligt mötta med bubbel och snittar i loungen innan avresan mot Koster.

  • 8 nätter ombord på Rovos Rail med helspension

3 feb: Golf på Sun City

Efter en härlig frukost ombord på Rovos kommer denna dag spenderas i Sun City med spel på antingen Lost City GC eller Gary Player Country Club. Detta följs av en lunch på klubben. Se till att hinna bli hungrig innan den fantastiska middagen!


4 feb: Rovos Rail

Efter ett nattstopp i Heidelberg går tåget vidare mot Estcourt via Ladysmith. Det är en skön dag för avkoppling ombord där man med fördel kan sitta och njuta på tågets sista vagn som är helt öppen mot naturen.


5 feb: Golf på Champagne Sports Resort 

När ni vaknar denna morgon gör ni det vid foten av Drakensbergen där det blir golf på fridfulla Champagne Sports Resort med minst sagt är storslagna vyer.


6 feb: Golf på Durban Country Club

Dags att lufta klubborna igen, denna gång på Durban Country Club.


7 feb: Safari i Hluhluwe Game Reserve

En tidig morgonsafari väntar i Afrikas äldsta safaripark, Hluhluwe Game Reserve, som ligger i hjärtat av Zululand. Här möts ni av ett otroligt rikt djurliv. Gissa om middagen blir god denna kväll!


8 feb: Golf på Royal Swazi Spa Golf Course 

När det är dags för frukost är ni redan i Swaziland. En spännande runda väntar på den mycket vackra Royal Swazi Spa Golf Course i Ezulwini Valley. Framåt kvällen glider tåget söderut mot KwaZulu Natal.


9 feb: Leopard Creek Golf Course 

Leopard Creek Golf Club ligger nära Malelane i hjärtat av Mpumalanga och den södra gränsen av Kruger National Park. Denna åtråvärda bana är högst rankad i landet och normalt sett mycket svår att få tillgång till då det bara är medlemmar och få utvalda gäster som får chansen att njuta på denna spektakulära bana. Förutom enastående layout mellan Crocodile River och Kruger National Park har man ofta vilda djur som åskådare.

Om Leopard Creek inte är tillgänglig spelas istället White River Golf Course eller Leopard Creeks fina par-3 bana med avslutande lunch i det ikoniska klubbhuset. Det går även att välja safari i Krugerparken istället om man önskar.


10 feb: Pretoria – hemresa

Njut av en sista frukost ombord innan tåget vid 10-tiden rullar in på Capital Park Station i Pretoria och denna fantastiska del av resan är avverkad. Här väntar er chaufför som tar er till flygplatsen i Johannesburg. Beroende på avgångstiden kan det finnas utrymme för en halvdagsutflykt eller guidad tur. Kontakta oss för mer info.


11 feb: Hemma

Hemma igen.

15 dagar
6 18-håls Greenfee
26 personer maximalt

Fler hotell - Sydafrika