Unik arkitektur mitt i Chinatown

I en varsamt renoverad byggnad i Singapores Chinatown, hittar du ett av stans läckraste hotell med shopping och fantastiska restauranger bara runt hörnet. Takpool med skyline kommer på köpet.

Så bor du

Mitt i denna toppmoderna stad, är det ändå lite härligt att bo rustikt och genuint men självklart samtidigt i toppklass. Ljust och fräscht? Jodå, men också maghogny och antikviteter. Här sussar du i ekologiska sängkläder, slänger fötterna över sängkanten ner på parkettgolvet och masar dig över de italienska mattorna ut till regnduschen i badrummet. Bra start på dagen, eller hur?

Att göra

Chinatown i sig är värt att utforska och du behöver bara behöver gå ut på gatan för att vara igång. Annat att bocka av på listan kan vara Santosa Island, Gardens by the Bay och fågelparken Jurong om du reser med familjen. En vuxenresa måste definitivt inkludera några bordsbokningar (vi fixar, såklart!), kanske några av stans läckra gallerier eller satsar allt på rött på något av de 600 spelborden på casinot i Marina Bay Sands.

120 rum
25 minuters transfer
1 pool

Fler hotell - Singapore