Korsikas chicaste hotell ?

Längst ut på Korsikas norra del, hittar du Misincu, öns kanske chicaste hotell. I alla fall om man får tro Condé Nast. Närmaste flygplats är Bastia men vill du kombinera Korsika med södra Frankrike och/eller Toscana, finns färja både från Nice och Livorno direkt till Bastia. Både vi och miljön gillar idén med fler destinationer på samma resa.

Så bor du

Det vitkalkade hotellet speglar sig havet medan den betydligt dovare insidan blandar brunt, grått och beige på ett sätt som är väldigt mycket mer tilltalande än det låter. Möbler, lampor och dekorationer kan tyckas spartanska i sina naturmaterial men har designern jobbat hårt. Här står du inför valen standardrum med privat uteplats, svit med privat pool och trädgård eller stor villa med både kock och concierge – svårt fall, doktorn grät.

Att göra

Att Korsika är som gjord för utflykter, cykling och vandringar, vet det flesta. Men visste du att även vrakdykning, forspaddling, ridning och fiske finns på menyn? VI hjälper så klart till att boka ditt äventyr. Väl tillbaka på hotellet, kan du varva ner med ett besök i spat och en läcker måltid i restaurangen som sätter en ära i att använda så lokala produkter som oliver från granngården och honung från sina egna bikupor och den ett hektar stora köksträdgården.

 

33 rum
45 minuters transfer (Bastia)
2 pooler
25 meter till strand

Erbjudanden - Frankrike

Fler hotell - Frankrike