Läckert – Läckrare – Blue Palace

Är du på jakt efter en Medelhavssemester i absolut toppklass, behövs bara två ord: Blue Palace. Superlativen haglar och lovorden från både nöjda gäster och välrenommerade resemagasin duggar tätt. Ta reda på hur läckert det är, du också!

Så bor du

Sov ut mellan de tätvävda bomullslakanen och börja dagen med att blicka ut över Medelhavet från din möblerade balkong. Här är alla rum och sviter ljusa och makalöst snygga och här skräddarsyr vi ditt boende. Vi tror t.ex att ett par vill boka svit med privat infinity pool medan familjen hellre bokar en poolvilla där ungarna får eget rum med TV (Netflixklar) och Xbox/Playstation. Vad tror du?

Att göra

Här är det enkelt att må bra med en härlig strand, ett 2000 m² stort spa, vattensporter, tennisbanor, härliga pooler, hamam och restauranger som serverar pinfärsk fisk, det bästa ur det grekiska köket men tar dig också med på en kulinarisk jorden-runt-resa. Från Blue Palace ser du rakt ut mot ön Spinalonga, som idag är obebodd men har vykortsvackra stränder och nås enkelt med båt från närliggande fiskebyn Plaka. Du kan också se mer av öarna runt Kreta med privat båt eller helikopter – vi ordnar det!

251 rum
60 minuters transfer
4 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - GreklandFler hotell - Grekland