Designad Ecolyx

Vill du besöka Ibiza men undvika festande turisthorder så är Aguas de Ibiza hotellet som erbjuder avslappnad elegans, prisbelönt mat och är medlem i Small Luxury Hotels of the World™. Låter toppen, eller hur?

Så bor du

Feng shui blandat med Med Chic, medelhavschic, säger hotellet själva om stilen i rummen. Oavsett etikett så är de ursnygga med stora fönster, ljusa färger, badrum i natursten, detaljer i vackert trä och balkong/terrass. Du får också godsaker som Bang & Olufsen-tv, kuddmeny och fri tillgång till hotellets spa. Plus – i de allra flest fall en förtrollande havsutsikt.

Att göra

Njut av medelhavssol, härliga pooler, vacker utsikt och god mat. Lagom till sommarsäsongen öppnar tvåstjärniga restaurangen Vi Cool och från takbaren har du en fantastisk utsikt över marinan och grannön Formentera. Kronan på verket är hotellets enorma spa med allt från finsk bastu och hamam till isbrunn (!) och tebar. Här erbjuds massor av sköna behandlingar! Några minuter tills fots från hotellet hittar du Santa Eulalia med butiker, restauranger och nöjen.

112 rum
45 minuter transfer
6 pooler
400 meter till strand

Erbjudanden - Spanien

Fler hotell - Spanien