Blå himmel hos Bohemia Suites & Spa med -30% rabatt.

Med perfekt läge i de lugnare delarna av Playa del Inglés bor du snyggt, designat men ändå en aning bohemiskt omgiven av dedikerad personal som gör allt för att du ska känna dig som hemma.

Pris från 11 995 kr per person 

(Flyg Skandinavien-Las Palmas med Norwegian, transfer tur och retur samt 7 nätter i ett Deluxe Garden View rum inkl frukost på Bohemia Suies & Spa)
Ovan prisexempel avser resa juli – september 2019. Priserna kan variera beroende på flygtillgång.

 

 

  • Ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Ange ett värde större än eller lika med 0.
  • 2. Dina uppgifter

  • 3. Övrigt

Vuxensemester galore

Med perfekt läge i de lugnare delarna av Playa del Inglés bor du snyggt, designat men ändå en aning bohemiskt omgiven av dedikerad personal som gör allt för att du ska känna dig som hemma. Här är ambitionen att du ska uppleva semestern som att du bor hos gamla vänner – vänner i ett femstjärnigt hem.

Så bor du

Att vakna i en läckert designad och färgstarkt inredd svit, gör sällan ont. Inte heller att sträcka ut sig på solsängen på sin egen balkong mot havet. Här finns även minst lika läckra dubbelrum både med havsutsikt och mot den vackra trädgården. Och hurra för härliga detaljer som regndusch, fruktfat, hemmabiosystem och WiFi.

Att göra

Ring barnvakten redan idag för här gäller 18-årsgräns. Här njuter du av livet bland de två fina poolområdena med havsvattenpooler, skämmer bort dig med behandlingar på Siam Spa och på hotellets översta våning ligger en av öns bästa restauranger, 360 degrees, med panoramavy över Atlanten. Den halvmilslånga och finkorniga stranden ligger bara några minuter bort.

67 rum
30 minuters transfer
2 pooler
500 meter till stranden

Erbjudanden - Spanien

Fler hotell - Spanien