Ett hotell ? En by ? – Ett hotell!

Men det är inte underligt att man undrar. Här fick en pittoresk bergsby vara mallen när man skapade härliga Park Hyatt Mallorca uppe på en grönskande kulle med hänförande utsikt över dalen, vattnet och sist – men inte minst – solnedgången.

Så bor du

Från det lilla torget slingrar sig små vägar till de vackra tegelvillorna i sandfärgade toner både exteriört och interiört. Alla har sin egen unika utformning och variation i storlek men alltid med högsta standard och det lilla extra i form av Nespressobryggare, tv på hemlighuset, regnskogsdusch och egen uteplats.

Att göra

Mallorca är inte bara sol och bad, utan även vacker natur, god mat, härliga viner, golf – kort sagt ett paradis för livsnjutaren som inte vill resa jättelångt. De fyra restaurangerna månar om att göra sina inköp lokalt och serverar mat i toppklass. Men även hos conciergen är menyn på topp eller vad sägs om att utforska ön med segelbåt, helikopter eller på hästryggen? Vi bokar tee-times på de bästa golfbanorna, prickar ut de bästa vingårdarna på kartan och viskar diskret var du hittar badvikarna där du slipper trängas.

142 rum
60 minuters transfer
2 pooler
5 minuter med shuttle till strand

Erbjudanden - Spanien

Fler hotell - Spanien