Det enda regnet här är prisregnet

I glesbefolkade Lhaviyani-atollen väntar ett pärlband av lyxiga villor utmed de bländande vita, orörda stränderna och den turkosa lagunen. Här stänger man av hjärnan, kopplar in njutningscentrat och struntar i vad notan borde gått på. Allt ingår!

Så bor du

Vill man ha en underbar villa vid stranden, omgiven av en trädgård med utomhusbadrum, har man hamnat rätt. Bländas av vita väggar, mörkt trä, öppna väggar och ljusa textiler och möjligen lite sand på golvet. Du har ju trots allt bara ett tiotal meter till havet. Det är inte för inte som Kanifushi fått utmärkelsen Indiska Oceanens bästa hotell.

Att göra

Plånboken kan ligga kvar i resväskan under vistelsen. Här ingår utflykter både ovan och under vattnet, gym, tennisbana, härliga lunch- och middagsbufféer, a la cartemenyer och en omfattande vinkällare. Det är lätt att variera sig mellan de fem restaurangerna, varav en är utsedd till landets bästa restaurang alla kategorier. Hit kommer du efter en dryg halvtimmes flygtur från Male och självklart kan du kombinera din resa med andra öar och magiska resorter.

132 rum
30 minuters transfer
2 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - Maldiverna

Fler hotell - Maldiverna