Hög puls ovan och under ytan

Här, i Shaviyani-atollen med ett flera kilometer långt korallrev och en av landets största laguner, huserar snygga Fairmonts 120 läckra villor och kompisarna Isabella, Anika, Phoebe och Martha. Vilka de är? Resortens sköldpaddor, såklart!

Så bor du

Ja, hur vill du bo? Omgiven av sand i Beach Villa, av havet i Water Villa eller av grönska i en Tented Djungle Villa? Här förverkligas resedrömmar med hjälp av privat pool, soldäck, inredning i toppklass, din egen villavärd och de härliga bekvämligheter där bara den personliga smaken och plånboken sätter gränser.

Att göra

Under vattenytan i lagunen hittar du en enorm konstinstallation som också har en viktig uppgift – korallåterställning. Andra insatser, där du får vara med, kan vara plantering av palmer och utsläpp av sköldpaddsungar. Faktum är att ett 40-tal av de utplacerade ungarna nu lever på revet. Mantasafari och revsnorkling med marinbiolog, jetski, vattenskidor och dykning är bara några av aktiviteterna på plats. På Fairmont kan du frossa i delikatesser på flera restauranger eller i din villa. Börjar det strama, kan du vässa formen i gymmet, på tennisbanan, på beachvolleyplanen eller i yogastudion.

 

120 villor
55 minuters transfer
2 pooler
0 meter till stranden

Erbjudanden - Maldiverna

Fler hotell - Maldiverna