300 x 180 meter barfotalyx

Ja, det är mycket som får plats på den här lilla ön i världsarvsskyddade Baa-atollen. T.ex 50 stycken 245m² villor med privat pool, palmer, kritvit sand, ett makalöst korallrev och en handfull superläckra restauranger.

Så bor du

Varenda bit i trägolvet, kingsizesängen som vetter mot havet, trappan ner mot havet, hängsoffan på altanen och det höga badkaret är alla exklusivt tillverkade för resorten. Vattenvilla eller strandvilla – oavsett så får du en privat infinitypool som aspirerar på att vara Maldivernas största rumspool och dygnet-runt-service – och en makalös havsutsikt eller omsluten av prunkade grönska.

Att göra

Står dykning med valhajar på din bucket list, har du hamnat rätt. Här öppnas en ny värld ovan och under ytan med korallrev, fiskar, mantor, delfinkryssningar, dykning, snorkling, katamaransegling och windsurfing. Avsluta dagen med en skön spabehandling och sen en ljuvlig middag vid strandkanten eller på restaurangen med glasgolv. Det är inte ofta du har revhajar runt fötterna, eller hur? Morgonen efter är det du som avgör om hotellet lever upp till sin ambition att servera världens bästa frukost. För att få hänga med till detta paradis, behöver alla gäster ha blåst ut minst nio ljus på tårtan.

50 villor
35 minuters transfer med Seaplane
1 pool
0 meter till strand

Erbjudanden - Maldiverna

Fler hotell - Maldiverna