Lägg bubblet på kylning

Efter resan till Male, vidare med sjöflygplan till Kaadedhdhoo och slutligen med speedboat till ön Meradhoo i Gaafu Alifu-atollen, är du äntligen framme i paradiset och hälsas välkommen av din butler. Gillar du att vara först på bollen, är det här hotellet för dig!

Så bor du

När detta skrivs i januari 2019, håller man som bäst på att hänga upp de vackra textilierna runt himmelsängarna, fylla poolen och smörja gångjärnen i dina vikdörrar mot havet. Den 1 februari invigs de härliga strand- och vattenvillorna på mellan 200-300 m² med stora fönster, marina toner och högt i tak. Du har stranden eller havet utanför dörren och vill du, finns även fantastiska residences med privat pool.

Att göra

Lagunens kristallklara vatten och vita stränder är den perfekta utgångspunkten för vattensporter, fiske, snorkling, dykning och vindsurfing. Kliv in i hotellets spa, titta upp i taket och få känslan av att vara en pyssling som tar skydd under svamp. Vi vågar lova att här blir du som ny! Avsluta dagen med en härlig middag i solnedgången. All övriga önskemål får du hjälp med av – ja, just det – din butler.

38 villor
60 minuters transfer
1 pool
0 meter till stranden

Erbjudanden - Maldiverna

Fler hotell - Maldiverna