W som i WOW

Vi vet faktiskt inte hur ofta hotellet får en bokning på Extreme Island Takeover, men vi vet att det innebär fri tillgång till hela den privata ön Fesdu, W:s samtliga 78 villor, all-inclusive på sex gourmetrestauranger och ett brett urval av vattensporter. Vem vet, plötsligt händer det!

Så bor du

De toppiga vasstaken ligger som ett pärlband över vattenytan eller i grönskan. Om man kunde lyfta på dem, skulle du titta in i ett stilrent boende med raka linjer, ljusa färger med glasdörrar mot den privata poolen. Bada badkar under stjärnhimlen, titta ner genom glasgolvet och ner i havet (om du bor på vattnet) och släpa fötterna över det sammetslena trädäcket.

Att göra

Här njuter du av magiska stränder och turkost vatten med ett undervattensliv i världsklass. Dykningen här i norra Ariatollen är fantastisk och inte sällan möter du valhaj, hammarhaj och rockor. Ovan ytan kan du ta öluff till en ny nivå med resortens lyxiga yacht, djuphavsfiska eller bara lägga dig på spa-britsen och njuta en behandling medan vågorna kluckar och den vita segelduken skyddar dig mot solen. Jo, just det! Småttingarna får stanna hemma. Här är det 13-årsgräns.

 

77 rum
25 minuters transfer
1 pool
0 meter till stranden

Erbjudanden - Maldiverna

Fler hotell - Maldiverna