Bekväm semester i toppklass

I vackra och lugna Bel Ombre på Mauritius sydkust får du hela semestern i en mjuk och fin lyxförpackning. Sedan tidigare hittar du tjusiga grannen och systerhotellet Heritage Le Telfair hos oss och tillsammans gör de nu vårt femstjärniga utbud på den södra kusten ännu bättre.

Så bor du

Ombonat och ljust med detaljer i vackert trä som för tankarna till Afrika, möblerad uteplats eller balkong med utsikt mot trädgården eller havet. Sviterna mot vattnet är ca dubbelt så stora och reser du med den större familjen eller vill ha ett boende utöver det vanliga, bokar du med fördel en fantastisk Beach Villa med privat pool.

Att göra

All-inclusive kan vara alldeles …. alldeles uunderbart och vara det som ger 100% avkoppling på familjesemestern. Frukost, lunch, snacks, afternoon tea, glasskiosk, middag och ”dine-around” – vi vågar lova att det finns något för alla. Och tillsammans med Heritage Telfair finns ett riktigt bra utbud av aktiviteter på plats: gym, vattengym, yoga, bågskytte, tennis, badminton, beachvolley, paddling, segling och – inte att förglömma – golf i absolut toppklass. Lämna plånboken i safen och njut!

161 rum
45 minuters transfer
3 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - MauritiusFler hotell - Mauritius