Kolonial flärd på huvudön

Det känns lite som att ha åkt tidsmaskin, att stå framför entrén med vita pelare och vita balustrader men självklart har du hamnat på ett modernt och härligt lyxigt hotell i toppklass och med elegant atmosfär, tro inget annat.

Så bor du

Från stranden och upp på sluttningen klättrar de vackra poolvillorna, de allra flesta med utsikt mot havet. Inbäddade bland grönska och palmer, kan du njuta av din semester i avskildhet vid poolen. Man har lagt stor vikt vid den vackra inredningen och kombinerat den lokala arkitekturen med alla moderna bekvämligheter du kan behöva. I vissa kategorier ingår butlerservice.

Att göra

Utöver sol och bad, finns massor att göra här på huvudön. Häng med på spännande utflykt till våtmarkerna där skyddade arter får ett tryggt hem, djuphavsfiska, byt vinprovning mot romprovning eller ta en dagstur till öarna Praslin eller La Digue. Tillbaka på hotellet, passar det finfint att avsluta dagen med en parbehandling i spat och en fantastisk middag i någon av restaurangerna, på stranden eller i din villa.

 

60 villor
30 minuters transfer
1 pool
0 meter till strand

Erbjudanden - Seychellerna

Fler hotell - Seychellerna