Wellness för vuxna på privat ö

Hit, till privata och rofyllda ön Belle Island, vallfärdar sedan snart tio år spaälskare som älskar The Standard för sitt lugna läge men med både storstad och South Beach inom ett stenkast. Det är ingen slump att hotellets utsetts till ”Bästa spahotell i USA och Karibien” av Condé Nast.

Så bor du

Med fluffiga täcken och sammetslena lakan i sängar to die for, en minibar full av ekologiska godsaker, svalkande regndusch och spabehandlingar att få på rummet, är det här drömmen för livsnjutaren. Vill du skruva upp nivån lite till, finns rum med uteplats och jacuzzi såväl som sviter med magisk utsikt.

Att göra

Detta är minst lika mycket ett spa med boende som ett hotell med spa. Men mest av allt är det en plats där gästfriheten känns redan i receptionen, man väljer och vrakar bland det breda utbudet av behandlingar, njuter av havsutsikten och av att barnfamiljerna bokat andra hotell. Här välkomnas du från myndighetsdagen. Lido Restaurant & Bayside Grill fokuserar på ekologiska råvaror och viner medan du på Lido Bar & Lounge kan spela pingis och kolla på film. Eller så sitter du bara på terrassen och njuter av solnedgången över downtown Miami. Spaavdelningen är ett kapitel för sig. Wow!

100 rum
20 minuters transfer
1 pool

Erbjudanden - FloridaFler hotell - Florida