Det bästa av två resorts på Maldiverna!

16 november, 2018

Hej Marlene!

Tack för ditt mail. Jag skulle också skriva och tacka för en fantastisk resa. Vi känner oss väldigt nöjda och det var otroligt fina hotell med bra service och god mat. Både Anantara Dhigu och Gili Lankanfushi.

Vill också tacka för engagemanget för att göra vår bröllopsdag till den bästa. Vi fick mousserande vin och tårta till rummet och de ordnade en helt fantastisk middag för oss. Vi fick åka båt till den närbelägna snorkelön och där hade de dukat upp på stranden med massor av lyktor. En servitör och en kock bara för oss. Verkligen en middag att minnas för hela familjen. Stort tack.

Familjevillan på Gili Lankanfushi var ju också verkligen något utöver det vanliga. Solnedgång och underbar snorkling precis vid villan. Och den var väldigt rymlig, vi gick nästan vilse ;) Väldigt fint bemötande vid ankomst också med champagne och snittar och choklad. Vår villa var inte klar när vi kom men vi fick husera i en annan tills den var redo. Verkligen bra service genom hela vistelsen. Det är väldigt dyrt men det är också väldigt hög klass på allt. Transfern från Anantara till Gili var bara den en upplevelse med stora sköna säten, god välkomstdrink och doftande handdukar att fräscha upp sig med. Och barfotakonceptet är ju underbart. Gillade också att det på Gili Lankanfushi verkligen märktes att det var ett miljötänk.

Vatten fanns på glasflaskor som de bytte ut och fyllde på och i badrummet fanns en tygpåse med text att man uppmanades att ta med tomma burkar hem. Såg inte en plastpåse där tror jag. Kändes bra. Jag får alltid lite dåligt samvete när jag reser men kan inte låta bli ändå :)

Flygningarna gick fint och det var bara första flighten som var full, sedan var det gott om utrymme på de andra. Det gör ju inget :) Vi hade bra säten och allt funkade fint som sagt. Hör av dig om det är något specifikt du vill veta. Vi är alla väldigt nöjda med resan! Och just det, det regnade bara en dag och sedan någon gång på natten. Vi hade till och med tur med vädret :)

Bästa Hälsningar Sara med familj

Gruppresa med inriktning på konst till Madrid
Våra resenärer Limetraveler