Lime Travels resekonsult Anna berättar om sin bästa resa och tipsar om spännande resmål

9 juni, 2020

Min drömresa:
Jag drömmer just nu om alla resor jag vill göra framöver.. men ska jag välja ut en resedröm så är det till Galapagos. Att resa runt och uppleva djurriket och naturen där ligger på min bucketlist.

Stället jag alltid återvänder till:
Varierar destination men en skidresa till Alperna får alltid mitt hjärta att hoppa glädjeskutt.

Bästa tips för resa med familjen:
En resa som innefattar safari är något oerhört minnesvärt och fint att uppleva tillsammans med familjen. Bäst när barnen kommit i skolåldern kanske och uppskattar upplevelsen på savannen. Perfekt att kombinera med sol-och-badupplevelse där man kan smälta alla intryck från äventyren och samtidigt vila upp sig.

Bästa tips för vuxna:
Res runt i Sydafrika. Kapstaden med allt som erbjuds, vin-dalarna med så många fantastiska vingårdar, safari, storslagen natur samt mat och dryck i världsklass.

Min bästa resa:
Svårt att välja ut en, har många fina resor som jag räknar som mina bästa. Jag gifte mig i Karibien, på en sandstrand i solnedgången och det är något jag ofta plockar fram ur minnet. Men att bila genom Kalifornien och längs Highway 1 är en annan favoritresa som jag varmt kan rekommendera.

Välkommen att kontakta Anna för att planera din nästa drömsemester!

Anna Hagsten Lime Travel
Anna Hagsten Senior Travel Consultant