Varför Lime Travel?

I över 25 år har vi på Lime Travel skapat unika upplevelser. Vi vet att ingen resa är den andra lik. Många alternativ måste övervägas för att hitta den resa som passar just dig och din familj. Med vår erfarenhet kan vi världen bättre än de flesta. Vi vet var guldkornen kan plockas. Var fallgroparna finns. Med stor erfarenhet från egna upptäcksfärder och tidigare gästers fylliga feedback har vi byggt en rik bank av information. Vi vet vart du ska åka. För vi har varit där!

Kvalité

Till skillnad mot hotellens egna glättade hemsidor med vackra ord och överdrivna fotovinklar bjuder vi på egna upplevelser från personliga besök och våra gästers samlade omdömen. Lime Travel är mer än en resebyrå där du på eget ansvar bokar din resa från a till b. Vi skräddarsyr din reseupplevelse efter dina behov och önskemål, unikt för varje tillfälle. Vi samarbetar bara med seriösa arrangörer som håller vad de lovar, inte bara på pappret.

Säkerhet

En paketresa med flyg och boende hos oss ger dig som konsument ett omfattande, juridiskt skyddsnät. Paketreselagen ställer kunden i fokus och vi uppfyller alltid villkoren. Det innebär bland annat vittgående resegarantier där dina pengar är väl skyddade under Kammarkollegiets övervakning. Vår jourservice jobbar dygnet runt för dig om någonting oförutsett skulle inträffa under resans gång. Vi finns där när du behöver oss helt enkelt!

Hållbarhet

Vi tar ansvar för de miljömässiga och sociala konsekvenserna av turismen. Samtidigt utvecklar vi erbjudanden som bidrar positivt till skyddet av miljön och människorna som har destinationerna som sina hem. Här kan du läsa mer om vårt samarbete med DER Touristik-koncernen för hållbarhet och hur vi jobbar med dessa frågor.