Säg hej till Dubais lillasyster

Av Förenade Arabemiratens sju emirat, är Ajman det minsta och kanske mest känt för sin 1.6 mil långa sandstrand, kantad av hotell, caféer och restauranger. I Ajman är tempot lite lägre och populärt bland dem som söker det lite mer småskaliga och charmiga, men ändå vill ha storstan på utflyktsavstånd.

Så bor du

Nytt, fräscht, elegant, stort och lyxigt med fönster från golv till tak och privat terrass med ljuvlig solnedgång. Så härligt kan man beskriva ditt rum. Villorna är lika magiska, men här kan du lägga till privat pool och butlerservice dygnet runt. Hur du vill ha ditt rum i övrigt – med TV, musik, film, roomservice, belysning och a/c – skräddarsyr du enkelt med rummets iPad. Leve tekniken!

Att göra

Det främsta tillhållet är såklart den härliga stranden och klarblåa vattnet med ett stort utbud av vattensporter och utflykter både ovan och under ytan. Shoppa i City Centre Ajman eller i de traditionella soukerna och vill du kombinera flera emirat på semestern, ordnar vi utfärderna.Formel 1 i Dubai, Yas Waterworld i Abu Dhabi, ökensafari i Sharjah eller kamelkapplöpning Fujairah är något av det som står på menyn

89 rum
30 minuters transfer
1 pool
0 meter till strand

Erbjudanden - Ajman