Upplevelser

Vi adderar besök på Guide Michelin-krogar, unika roof top bars, orörda stränder, helt anpassat efter dina önskemål. Nedan har du några exempel på upplevelser som vi kan addera till din resa.

Valhaj utanför Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru

Valhajsafari med guide

Styr vår traditionella dhoni komplett med en lokal marinbiolog och utflyktsvärd. De kommer att vägleda dig till en nära och personlig upplevelse den största fisken på jorden. Du kommer att lära dig massor av våra experter. Självklart serveras förfriskningar ombord innan dagen avslutas. Vart vi skall skicka dig ? Till LUX*South Ari Atoll på Maldiverna.

En värld av handelsresande och Maharadjor

Vi har nöjet att erbjuda er en sagolik resa bland myter och Maharadjor med privat flyg till nio mytomspunna destinationer, från arabiska havet till de snöklädda topparna i Himalaya. I 22 dagar får ni möjlighet att uppleva vibrerande kulturer och de fantastiska landskapen på den arabiska halvön och södra Asien. Resrutten täcker Oman, Jaipur, Jodhpur, Kathmandu, Himalaya, Sri Lanka och Maldiverna. Resan börjar och avslutas i demokratins vagga – Aten.

Four Seasons Jet

Four Seasons Jet

Strand på Kinondo Kwetu

Egen villa i strandkanten

Svenska Filip och Ida driver den lilla ögonstenen Kinondo Kwetu som tar emot max 38 gäster i taget. Det enda som bryter lugnet och tystnaden är vågorna mot stranden och vinden i palmerna. Vi lovar att du kommer att vilja komma tillbaka om och om igen….

Egen skibutler ? Självklart!

Härliga L’Apogee i sten och trä, på toppen av den tidigare olympiska hoppbacken, bjuder på alpin lyx utöver det vanliga hela vintersäsongen.
Här finns 53 vackra rum, inredda i dova färger och exklusiva naturmaterial med varma mattor på golven, sittgrupp och balkong. För semestern med extra guldkant finns även sviter, ett fyrarumspenhouse och två exklusiva chaleter