Det började med en dröm

Det började 1995 med en dröm om att skräddarsy resor till de bästa hotellen i Västindien. Vi döpte oss till WestIndiska Compagniet. Hårt arbete gav gott resultat; många ville ha segelbåtar och riktigt bra och annorlunda hotellupplevelser. Framförallt var vår svenska ex-koloni St. Barth målet för många av våra gäster. Efter några år blev behovet att utöka utbudet stort. Mauritius blev en magnet för sol- & badtörstande svenskar. Följt av fler attraktiva destinationer; MaldivernaSydafrikaThailandDubai och Oman… Listan kan idag göras riktigt lång.

Nytt namn

Lime Travel blev namnet på företaget 2002. Att lajma i Västindien betyder att stå med nakna fötter i sanden, en Carib Lager eller en Red Stripe i handen och gunga med i musiken. Tillsammans med goda vänner. Go Liming! är uttrycket där för varje njutningsstund.

Feedback

Minnena från alla härliga och arbetsamma år är många och lyckan har varit, och är alltjämt, att få feedback från nöjda och glada gäster som återkommer efter sina drömmars semester. Den intäkten kan ej mätas i någonting så gripbart som slantar.