Presentkort

Hittar du inte rätt upplevelse? Köp ett presentkort från Lime Travel!

Med presentkortet väljer mottagaren själv från vårt sortiment av resmål. Presentkortet har en begränsad giltighetstid, vilket framgår på presentkortet. För att presentkortet ska hinna fram i tid, rekommenderar vi att ni köper det i god tid, senast fem arbetsdagar innan ni ska ge bort det. Vill ni ha det närmare inpå, går det bra att hämta det i någon av våra butiker eller använda digital leverans.

  • Dina uppgifter

  • Presenkort

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

När du beställer ett presentkort från oss på Lime Travel samlar vi in ditt namn och dina kontaktuppgifter för att kunna skicka presentkortet till dig.

När du väljer att prenumerera på Lime Travels nyhetsbrev använder vi din  e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Vi samlar också in uppgifter om vilka mail du väljer att läsa, vad du klickar på samt vilka erbjudanden du är intresserad av.

Lime Travel strävar alltid efter att erbjuda den perfekta resan för just dig. Uppgifter om din resehistorik, dina preferenser samt hur du använder nyhetsbrevet används därför för att anpassa innehållet i utskicken till dig. På så vis kan Lime Travel ge dig relevant information och erbjudanden som passar just dina intressen.

Vi använder också uppgifterna vi samlar in för att analysera, utveckla och förbättra vår kommunikation och våra produkter och tjänster.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Lime Travel sparar bara dina kontaktuppgifter och skickar nyhetsbrev till dig så länge som du själv vill.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter? Läs vår fullständiga personuppgiftspolicy här.