"Tulum i Mexiko fångade mitt hjärta helt och hållet"

Martina Esbjörnson

Branch Office Manager & Senior Travel Consultant08-545 151 74[email protected]

Min bästa resa

Rundresa i Sydamerika för 10 år sedan med ryggsäck på ryggen och väldigt enkelt boende.

Min drömresa

Bila mellan San Francisco och Los Angeles med familjen samt bestiga Kilimanjaro.

Stället jag alltid återvänder till

Barcelona och Illetas på Mallorca! Älskar staden som är mitt andra hem och Illetas på Mallorca är mitt absoluta smultronställe i världen. Där vill jag vara med min familj så ofta det går.

Mitt bästa tips på en resa med familjen?

Mauritius slår nästan allt för en bekväm, avkopplande men exotisk och paradisisk resa med familjen. Hotellen, servicen och maten. Allt är på topp! Men, mitt senaste tillskott av favoriter, dit jag gärna vill åka med min familj är Mexico.  Vilken ljuvlig destination.  Vänliga människor, härligt klimat, långa bländvita stränder och turkost hav men även spännande saker att upptäcka såsom Maya-ruiner, snorkling i världsklass och öar utan biltrafik. Jag kan prata om Mexiko hur länge som helst!

Mitt bästa tips på en resa för vuxna?

En rundresa i Argentina, eller för all del, bara njuta av ”Sydamerikas Paris” det vill säga Buenos Aires. Tänk dig mixen av härligt klimat, tango, historien om Evita, rödvin och kött i världsklass. Även Tulum i Mexiko fångade mitt hjärta helt och hållet. Det är magi!

Bäst för weekend

Min favorit för weekend är absolut Barcelona. Eftersom jag har bott i staden är jag kanske lite färgad men här finns allt från shopping, strandliv och bra restauranger.