Kinondo Kwetu - A home away from home!

Svenska Filip och Ida driver den lilla ögonstenen Kinondo Kwetu på Dinai Beach i Kenya som tar emot max 38 gäster i taget. Det enda som bryter lugnet och tystnaden är vågorna mot stranden och vinden i palmerna.

Pris från 98 995 kr per familj (2 vuxna + 2 barn 0-11 år)

Flyg Stockholm-Mombasa med KLM/Kenya Airways, privata transfers samt 7 nätter på Kinondo Kwetu i en Cottage inkl All inclusive.
Resperiod: oktober – november 2021.

 

  • Ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Ange ett värde större än eller lika med 0.
  • 2. Dina uppgifter

  • 3. Övrigt

A home away from home

Svenska Filip och Ida driver den lilla ögonstenen Kinondo Kwetu som tar emot max 38 gäster i taget. Det enda som bryter lugnet och tystnaden är vågorna mot stranden och vinden i palmerna.

Så bor du

Varje rum och bungalow har sin egen personliga charm och karaktär med afrikansk konst och samlade antikviteter. Ljusa väggar och textilier matchas med sköna inredningsdetaljer. Kinondo Kwetus all inclusive är vällagad mat och utvalda, goda drycker – med säregen touch av Indiska Oceanen och Afrika.

Att göra

Ta en massage i skuggan eller häng vid poolen. För den äventyrlige erbjuds dykning vid det närliggande korallrevet, windsurfing eller ridning. Åk på en kort safari eller se Kinondo Kwetus välgörenhetsprojekt på nära håll. Vad mycket man kan hjälpa orten med, kanske med små medel. Stora medel är också välkomna förresten.

15 rum
2 timmars transfer
2 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - Kenya

Fler hotell - Kenya