En kunglig copy and paste

Du får ursäkta om det fastnar en liten konfetti från invigningsfesten under foten men så nytt är The Oberoi Marrakech, inspirerat av det kungliga palatset i Marrakech. Här bor du som en kung. Eller drottning, välj själv!

Så bor du

Med utsikt över den enorma fruktträdgården och Atlasbergen, bland valv och innergårdar, bor du i något av rummen, sviterna eller villorna, varav de flesta har privat pool. Vackra golv, vackra mattor, vackert handmålat kakel, vackra textilier i egyptisk bomull – ja, vad är inte vackert här? Kuddmeny och färsk frukt är givet, liksom en service utöver det vanliga.

Att göra

Här går dagarna i sakta mak. Titta ut över Atlasbergen, flanera bland citron- och olivträd i den enorma fruktträdgården, njut i poolen eller av en spabehandling. Den ekologiska köksträdgården förser de tre restaurangerna. Vill du höja tempot, besök gymmet, häng med på helikoptertur över Sahara, ät din frukost i en varmluftsballong med Atlasbergen som fond eller häng med nomader ut i öknen på en middag du sent ska glömma.

84 rum och sviter
25 minuters transfer
2 pooler

Erbjudanden - Marocko

Fler hotell - Marocko