Sanskrit för nybörjare

Härliga ön Koh Russey är till stor del täckt av bambuskog och omges av kristallklart vatten och den kilometerlånga stranden, där den enda skuggan fås under någon av kokospalmerna.
Hur var det med sanskriten då? Jo, Alila betyder överraskning. Och överraskande är det här. Överraskande härligt!

Så bor du

Här får naturen ta den största platsen och de strama byggnaderna smälter perfekt in i grönskan. Naturen har även flyttat in i ditt rum i form av vackra trägolv, vulkanisk sten, batik, silke och vill du ha ännu mer är det bara att skjuta de höga fönstren åt sidan och släppa i ljuset och djungelns ljud. Vad föredrar du? Trädgården eller stranden? Här väljer du själv läget på din paviljong eller poolvilla.

Att göra

Besöker du Kambodja för första gången och vill se mer av landet, finns mycket mer att se bara inom ett par timmar – nationalparken Bokor, den gamla koloniala staden Kampot och grottemplet Phnom Chngouk. Tillbaka på hotellet kan du njuta en spabehandling och beställa en ”dagens fångst” samtidigt som du har tårna i sanden. Livet på en pinne! Under vistelsen ingår frukost, transfer, gym, utvalda vattensporter, yoga i grupp och biokvällar på stranden.

63 rum och villor
20 minuters transfer
1 pool
0 meter till strand

Fler hotell - Kambodja