Så. Himla. Smakfullt

Ta en del varm och proffsig service, en del klassisk lyx med moderna bekvämligheter och en skicklig inredningsarkitekt. Blanda väl och placera i en anrik byggnad på en lika anrik adress i London. Vips, så har du The Cadogan!

Så bor du

Efter en renovering som kostade bortåt en halv miljard (!) vore det väl underligt om det inte skapats magi här. Och det har det! Snabba dig att boka, här finns bara 54 rum och sviter. Ljusa färger, antikviteter, exklusiva textiler samsas med omtänksamma detaljer som Nespressomaskin och minibar med typiska brittiska godsaker. Duntäcke och egyptiska bomullslakan? Absolut! Roomservice dygnet? Såklart.

Att göra

Vi är i London, vad finns inte att göra? Har du egna idéer, lämna dem till oss så fixar vi det som behöver bokas. Allt du behöver göra är att starta dagen med en magisk full English breakfast. På The Cadogan äter du gott hela dagen och som omväxling kan du få ditt eftermiddagste som picknick i hotellets trädgård, där det även finns tennisbanor. Intill den hittar du Chelsea Physic Garden från 1600-talet med över 5000 olika medicinalväxter. Lite udda för att vara London, men härligt! Harrods ligger tio minuter bort och the rest is history.

54 rum och sviter
60 minuters transfer
1 tennisbana

Erbjudanden - EnglandFler hotell - England