Medeltida elegans i Tallins gamla stad

Välkommen till en oas av gammaldags lyx och historia mitt i Tallinns hjärta – Hotel Schlössle! Detta charmiga hotell är en skattkista av historiska skatter och modern komfort, och erbjuder en unik upplevelse som tar dig tillbaka i tiden till den medeltida staden Tallinn.

Så bor du

23 rum där man bevarat dom historiska detaljerna från landets historia. Rymliga och färgsatta med varma färger. Alla bekvämligheter man kan förvänta sig, men utan dom senaste tekniska påhitten. Snyggt och klassiskt är ledorden. Presidentsviten påminner om en alplodge med sina takbjälkar högt i tak.

Att göra

Läge är allt, och Hotel Schlössle har den bästa platsen i Tallinn. Du kommer att vara inom gångavstånd från stadens främsta sevärdheter, inklusive Tallinns gamla stadsdel, som är ett UNESCO-världsarv. Oavsett om du är intresserad av kultur, shopping eller nattliv, finns det något för alla i närheten av hotellet. Njut av en förstklassig kulinarisk upplevelse på vår restaurang, där våra kockar kombinerar lokala ingredienser med internationella smaker för att skapa läckra rätter.

23 rum och sviter
30 minuters transfer

Erbjudanden - EstlandFler hotell - Estland