Irland

Det smör och whisky inte kan bota är obotligt

Välkommen till den smaragdgröna ön som kallas Irland – en plats där historia, kultur och naturskönhet smälter samman till en magisk upplevelse som kommer att få ditt hjärta att klappa snabbare. Ge dig själv chansen att utforska detta förtrollande land, där varje hörn avslöjar en ny skatt att upptäcka.

Låt dina sinnen svepas bort av de dramatiska kustlinjerna som sträcker sig längs Atlanten och Irländska sjön. Från de majestätiska klipporna vid Cliffs of Moher till de fridfulla vikarna vid Ring of Kerry, kommer du att uppleva naturens skönhet i sin renaste form. Vandring, cykling eller bara njuta av utsikten – valet är ditt när du utforskar den oändliga skönheten i Irlands landskap.

Historien kommer till liv när du stiger in i de medeltida slotten och de uråldriga klostren som präglar landskapet. Utforska de brokiga gatorna i Dublin med sina charmiga pubar och livliga gatumarknader. Besök gamla platser som Newgrange, äldre än de egyptiska pyramiderna, och känn historiens vingslag på Irlands heliga platser.

Musik och dans är en integrerad del av den irländska kulturen, och du kommer att svepas med i de livliga tonerna av traditionell irländsk musik. Upplev den gemytliga atmosfären på en traditionell pub, där fiddles och flöjter fyller luften och skapar en känsla av gemenskap som du sent kommer att glömma.