Välkommen till Rovinjs bästa hotell

Alltså, hur ljuvligt är det inte att semestra på ett riktigt lyxhotell med hänförande läge vid havet, pooler, restauranger, välfylld vinkällare och spa? Monte Mulini bockar av allt på listan och lägger till fantastiska solnedgångar och lummiga omgivningar.

Så bor du

Dra undan gardinerna på morgonen och titta rakt ut över viken där vita segelbåtar ligger utspridda vid sina bojar. Tolv timmar senare är vyn lika vacker men då med en himmel i hundra rosa nyanser. Lika färgglada är inte rummen, som är smakfullt inredda i dova toner och med balkong i glas. Skulle du mot förmodan sakna något, är det bara att lyfta luren dygnet runt.

Att göra

Håll flåset uppe i fritidsområdet med skog, stigar och cykelleder. Cyklar finns att låna på hotellet. Från hotellets privata strand, kan du ta strandpromenaden fram till den fina marinan. Även den som stannar hemma kan ta hand om sig. Tre våningar wellness med gym, behandlingar, jacuzzi och hälsobar kommer väl till pass efter lite fine dining i någon av de två restaurangerna som stoltserar med Kroatiens kanske bästa vinkällare.

113 rum
40 minuters transfer (Pula)
5 pooler
50 meter till stranden

Erbjudanden - Kroatien

Fler hotell - Kroatien