Direkt in på din Bucketlist

Säger man One&Only, får finsmakarresenären något lyriskt i blicken, så vi testar att säga det och ser vad som händer: -”Nu erbjuder vi den femstjärniga och allt igenom ljuvligt lyxiga resorten One & Only Portonovi, direkt vid Adriatiska havets strand, omgivet av ett storslaget landskap.” Hände det något? Tänkte väl det!

Så bor du

Här, i ett fjordliknande landskap, brer det venetianskinspirerade hotellet ut sig vid en privat strand. Samtliga 113 rum, sviter och villor är exklusivt designade i harmoni med havet, bergen och omgivningarna i lugna, jordnära nyanser. Här huserar du på mellan 55 och drygt 400 otroligt smakfulla kvadratmeter, njuter av utsikten mot vattnet, topparna omkring eller de lummiga trädgårdarna, ofta med balkong eller terrass.

Att göra

Det digra utbudet av aktiviteter för alla åldrar innehåller allt från yoga, gym, ett världskänt spa och poolhäng till tennis, barnklubb, vandring, segling, surfing, kajak och utflykter med privat yacht. Här är den behagliga säsongen lång med sol och bad även under vår och höst. För att få ut det mesta av sin vistelse, kan alla gäster få ett skräddarsytt förslag på upplevelser, baserat på årstiden. One&Only betyder också matupplevelser i absolut världsklass och här huserar bl a italienska Michelinkocken Giorgio Locatelli, ett bekant namn för foodies tillsammans med det smarrigaste ur det lokala köket såväl som asiatiska höjdpunkter.

113 rum och sviter
60 minuters transfer
6 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - MontenegroFler hotell - Montenegro