Skottland

Allt man älskar i ett enda land

Upplev det bästa av Skottland: En unik resa av golf och whiskey!

Välkommen till Skottland - landet med dramatiska landskap, rik historia och enastående kultur. Börja din resa med att svinga klubban på några av världens mest prestigefyllda golfbanor, där gröna fairways möter skotska högland. Från de majestätiska kullarna till de vindpinade kustlinjerna - varje runda är en upplevelse i sig själv.

Efter en dag på golfbanan, ge dig ut på en smakresa genom Skottlands berömda whiskydestillerier. Lär dig konsten att skilja mellan olika maltar och upptäck hemligheterna bakom Skottlands mest älskade dryck. Från de mjuka tonerna av Highland single malts till de rökiga smakerna av Islay - varje sipp tar dig djupare in i Skottlands rika arv.

Men resan stannar inte där. Utforska charmiga städer som Edinburgh och Glasgow, där historia möter modernitet på ett förtrollande sätt. Upptäck uråldriga slott, vandringsspår som tar dig genom orörd natur och mysiga pubar där du kan umgås med lokalbefolkningen över en välsmakande dram.

Oavsett om du är en entusiastisk golfare, en whiskykonnässör eller bara en äventyrslysten resenär, kommer Skottland att överträffa dina förväntningar. Boka din resa nu och låt Skottland förföra dina sinnen med en oförglömlig blandning av golf och whiskey!