Bli lika förförd som vi

Vill du sätta guldkant på din Pragvistelse, är det här du ska checka in med risken att du aldrig vill checka ut. Du bor mitt i hjärtat av Prag, njuter av fem välputsade stjärnor i en makalös byggnad med över 100 år på nacken. När vi själva bodde på hotellet, räckte superlativen knappt till. Och vi är kräsna!

Så bor du

Blanda lika delar anrik charm, internationell toppstandard och moderna bekvämligheter och toppa med fri minibar, så har du receptet för en riktig toppvistelse i den tjeckiska huvudstaden. Allt det härliga utspelar sig i rummen och sviter med höga fönster, vackra golv och textilier.

Att göra

Som många andra europeiska storstäder, är Prag en levande historiebok. Karlsbron, Pragborgen, den astronomiska klockan samt judiska kvarteren och kyrkogården är bara något av det man inte bör missa. Låt kameran gå varm, ha bekväma skor och ta en *host* vätskepaus mellan varven. Skål! Har du dessutom en fäbless för muséer, ibland udda, kommer du trivas som fisken i vattnet. Vill du, bokar vi självklart bord på någon av stans härliga restauranger.

176 rum och sviter
40 minuters transfer
0 meter till centrum

Erbjudanden - Tjeckien