En (Mikro-) upplevelse utöver det vanliga

Hotellets ägare har ambitionen att du inte bara ska få ett härligt hotellminne med dig hem, utan även en totalupplevelse av Quito. Här får du gästfrihet, kultur, historia och gastronomi på köpet.

Så bor du

Som hotellets namn avslöjar är det inte bara en skön och god frukost som du får när du bokar ett av de tio stora rummen som blandar moderna bekvämligheter med lokala traditioner. Mysigt, tänker vi, när vi ser kuddmenyn, de handsydda textilierna och de höga badkaren, värmefiltarna och L’Occitaneprodukterna. En topprestaurang, magnifik vinkällare, en härlig takbar och ett spa sätter pricken över i:et.

Att göra

Hotellet ligger i San Marcoskvarteren, en kolonial stadsdel i Quito, med kullerstensgator, kulörta och välbevarade hus, små butiker, historisk atmosfär och hem till många konstnärer och musiker. Ägna gärna en heldag åt att utforska staden med en lokal guide som visar dig stans guldkorn och tar dig med på små upplevelser hos lokala finsnickare, väverskor, biodlare och andra hantverkare som låter dig prova på deras yrke. Ett par mil utanför stan, kan du ställa dig med ena foten på var sin sida om ekvatorn. Ta med passet om du samlar kuriosa stämplar.

10 rum
45 minuters transfer

Fler hotell - Ecuador