Leta fram balja och fotfil redan idag

Eller boka pedikyr lagom innan avresa. Nu har de fått snurren på Lime, tänker du. Nejdå, vi vill bara att du ska vara väl förberedd på en barfotalyx utöver det vanliga här på Belmond Cap Juluca, i vårt tycke en av Karibiens härligaste resorter.

Så bor du

Det fina här är, att du alltid – oavsett rum, svit eller villa med butlerservice – får den vita stranden med magisk havsutsikt från din privata terrass, svala klinkergolv, kingsizesäng, ljusa väggar och karibiska detaljer i inredningen. Med boendet kommer två bekväma solsängar med solskydd, kylda (!) handdukar och fri tillgång på vatten och svalkandet sorbet hela dagen.

Att göra

Det klarblå havet bjuder in till dykning eller snorkling vid de stora korallreven, promenader i vattenbrynet utmed milslånga vita stränder, upptäckter av dolda grottor och små vikar med kajak och du kan också segla eller surfa. Nybörjare? Inga problem, här finns kunniga instruktörer. För landkrabbor finns golf, tennis och andra boll sporter. Missa inte spabehandlingarna i cabanan på stranden och som bonus är ett par av hotellets restauranger ansedda som öns bästa!

115 rum och villor
45 minuters transfer
1 pool
0 meter till strand

Fler hotell - Anguilla