""Jag går vilse bland de färgglada soukerna i Marrakech till ljudet av trummor och skallerormarnas dans på torget – Djemaa El Fna. Ingen stad i världen berör alla mina sinnen såsom Marrakech" "

Carita Winter

Senior Travel Consultant08-545 151 72[email protected]

Min bästa resa

Resorna till Venedigkarnevalen åtta år i rad! med full maskeradutstyrsel. Venedig är som vackrast på vintern när dimman tätnar över Markusplatsen. I skymningen hör man bara ljudet av klackar som försvinner in i gränderna. Venedig tar aldrig av sig masken och förblir alltid mystikens okrönta drottning.

Min drömresa

Orientexpressen mellan Paris och Istanbul har alltför länge bara varit en dröm – men också en tur i luftballong över pagodornas förföriska land, Myanmar.

Stället jag alltid återvänder till

Italien är landet jag alltid längar tillbaka till, onekligen det vackraste landet i världen med sina varierande vyer från norr till söder.

Mitt bästa tips på en resa med familjen

För barnfamiljer blir en safari i Afrika ett minne för livet. Där blir sagorna verklighet både för vuxna och barn. Ett tips för att smälta alla intryck är att förlänga sin vistelse med någon
badvecka där alla får en chans till lite avkoppling innan hemresan.

Mitt bästa tips på en resa för vuxna

Gå vilse bland de färgglada soukerna i Marrakech till ljudet av trummor och skallerormarnas dans på torget – Djemaa El Fna. Ingen stad i världen berör alla mina sinnen såsom Marrakech.

Bäst för weekend

Spännande Istanbul har allt för en innehållsrik weekendresa. Världsmetropolen där öst möter väst i en förtrollande dans.