"”Att gå barfota till en solnedgång och omges av havet på det unika sätt Maldiverna har att erbjuda tillsammans med nära och kära kan inte bli annat än en upplevelse att hålla varmt om hjärtat.”"

Ida Jonsson

Senior Travel Consultant08-545 151 65[email protected]

Min bästa resa

Oj så svår fråga då jag tacksamt upplevt mycket fantastiskt! En golfresa till Abu Dhabi med spel på toppbanorna Abu Dhabi Golf Club, Saadiyat Beach och Yas Links var en oförglömlig vistelse, tillika en rundresa i Toscana som spenderas på olika vingårdar där kvällarna avrundades med matlagning av råvaror från den lokala marknaden i vår privata villa överblickande regionens fantastiska vyer! Ytterligare förs mina tankar tillbaka till en bubblande weekend i New York där kvällarna spenderades på diverse jazzklubbar – en upplevelse av rang!   Ja,det var för svårt att bryta ned min bästa resa till en…

Min drömresa

Definitivt en kombinationsresa i Japan! Sedan jag fick nys om att Japan utöver dess häftiga mat- och kultur även erbjuder en otrolig puderåkning har jag drömt att kombinera storstadsliv i Tokyo med skidåkning i skidområdet Niseko.

Stället jag alltid återvänder till

Italien! Den som inte tror på kärlek vid första ögonkastet påstår jag har fel – första gången jag satte min fot i Italien föll jag pladask. Maten, vinet, kulturen och landskapet är oslagbart och att det dessutom skiljer sig beroende på vart du geografiskt befinner dig i landet gör att jag alltid återvänder – det finns alltid något nytt att upptäcka!

Mitt bästa tips på en resa med familjen?

Är man ute efter en avkopplande semester under sommaren är Domes of Elounda på Kreta svårslaget; solsäkert, vacker natur och fantastisk mat. Önskar man fylla på med D-vitamin under vinterhalvåret är Mauritius klockrent! Snorkling, golf och vacker natur är bara några av de få upplevelser ni här ges möjlighet till.

Mitt bästa tips på en resa för vuxna?

Maldiverna! Att gå barfota till en solnedgång och omges av havet på det unika sätt Maldiverna har att erbjuda tillsammans med nära och kära kan inte bli annat än en upplevelse att hålla varmt om hjärtat.

Bäst för weekend

Då måste jag ändå säga Rom, i mina ögon är detta den perfekta staden att maximera sin Italien vistelse under några dagar. Här får du strosa omkring i mysiga gränder med en gelato i handen, uppleva fantastisk historia och avsluta dagen med en sann italiensk middag på någon av Roms genuina restauranger.