Pärlan vid Andamansjön

På Langkawis sydvästkust finner ni denna oas. Endast tio minuter från flygplatsen kan ni sparka av er skorna och njuta av sandstranden och dess gröna omgivningar, med utsikt mot det beskyddande berget Manchinchang.

Så bor du

Villa eller rum i regnskogen ? Ditt val. Gemensamt är den snygga inredningen i avantgardistisk design, kombinerat med kvalitetstyger och snygga inredningsdetaljer. Generellt mycket väl tilltagna i storlek, där alla sviter inkluderar en terass men även en matsaldsdel. Villorna har samma tropiska inramning och dessutom finns prival pool att tillgå.

Att göra

Med detta unika läge erbjuds du som gäst en uppsjö av aktiviteter. Men föredrar man att bara ta det lugnt och njuta av stillheten finns gott om plats för detta också. Kulinariska resor som passerar Indien, Kina och självklart Malaysia blandas med mer traditionellt västerländska smaker. Langkawi kitchen ger er känslan av att nästan befinna sig i ett traditionellt långhus. Hai Yan är resortens stolthet. Modernt kinesiskt kök serveras bokstavligen över vattnet. Är barnen med ? Dom kommer bli stammis hos Ritz kids. Garanterat.

119 sviter och villor
10 minuters transfer
2 pooler
0 meter still strand

Erbjudanden - MalaysiaFler hotell - Malaysia