Toppmodernt och stilrent

Här kliver du rakt in i lobbyn hos en av medlemmarna i Leading Hotels of the World®, den härliga samlingen av unika hotell i yppersta toppklass med oöverträffad service. Vill du ha en semester där modern arkitektur möter klassisk tyrolsk gästfrihet, har du hamnat rätt.

Så bor du

Du bor hemtrevligt, lyxigt och rymligt i superior- och deluxerummen och har balkong mot bergen men mycket vill ofta ha mer, eller hur?
Härliga familjesviter rymmer sex personer, Jochberg Suite är en modern dröm för par och Penthouse Suite, där du och upp till nio vänner huserar på 520 stilrena kvadratmeter.

Att göra

Hotellets finfina läge ger möjlighet till ski in/ski out och skidregionen Kitzbüheler Alpen bjuder på 2794 km pister. Åker du hellre på längden, finns 20 mil preparerade spår. Tröttnar du på snön, kan du koppla av i inom- och utomhuspoolerna eller i hotellets spa där behandlingar med rent bergsvatten, salter och mineraler piggar upp trötta muskler.
Hotellet har flera restauranger och barer med det bästa från det europeiska och asiatiska köket. Hit reser du med fördel även på sommaren och vandrar, golfar och njuter av bergen.

 

156 rum
90 minuters transfer (MUC airport)
2 pooler

Fler hotell - Österrike