Var först med det senaste

Magnifika Six Senses strax utanför Bodrum blir inom kort snäppet mer spektakulärt efter en påkostad renovering och ännu vackrare trädgårdar. Välkommen på nyöppning lagom till sommarsäsongen 2018!

Så bor du

I den terrasserade sluttningen ner mot havet och de tre privata stränderna, samsas 150 smakfulla villor och 140 rum i toppklass med gröna gräsmattor, olivträd och cypresser. Makalös utsikt mot havet, soliga balkonger och uteplatser samt sviter och villor med privat pool. I skrivande stund pågår fortfarande renoveringen, men bara namnet Six Senses lovar att inte bara solen komma blända dig här.

Att göra

Med egeiska övärlden vid dina fötter har du aldrig tråkigt! Varva sol och bad med intressanta besök bland välkända världsarv och lokala marknader. Med hyrd yacht eller helikopter hinner du se massor av den fantastiska kusten. För ungarna finns barnklubb med gott om äventyr på menyn. Du som vill kickstarta ett hälsosammare liv, har både restaurang med fokus på lokalproducerad hälsosam mat och ett 10 000 m² stort spa- och wellnesscenter som väntar.

91 rum
50 minuter
3 pooler
0 meter till strand

Fler hotell - Turkiet