Bucuti & Tara Beach Resort Aruba - Romantik i Karibien!

Bucuti & Tara Beach Resort är en verklig juvel: intim och elegant, romantisk och perfekt placerad vid en avskärmad strand där det turkosblå vattnet är varmt och inbjudande.

Pris från 26 675 kr per person

Inkluderar:
Flyg Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Aruba med KLM, privat transfer och 7 nätter i ett standardrum* på Bucuti & Tara Beach Resort inkl frukost.
Priset avser resor under 1 juli – 10 december 2020.

*) Vi uppgraderar er till ett superiorrum om ni bokar senast 30 juni 2020.

  • Ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Ange ett värde större än eller lika med 0.
  • 2. Dina uppgifter

  • 3. Övrigt

Prisbelönt hotell för vuxna

Bucuti & Tara Beach Resort är en verklig juvel: intim och elegant, romantisk och perfekt placerad vid en avskärmad strand där det turkosblå vattnet är varmt och inbjudande. Och med omgivningar att upptäcka i jeepsafari eller från hästryggen. Vuxna över 18 år är välkomna.

Så bor du

104 rum och sviter finns här; ljusa, vackra, lyxiga. Restaurangen Pirate´s Nest serverar alla måltider i det fria men vill du dinera på stranden, under egen cabana och med personlig service är det en underbart romantisk upplevelse. Beachbaren efteråt? Musik med levande steelband är svår att motså!

Att göra

Flyt på rygg i oändlighetspoolen, låt lyxiga spabehandlingar lösa upp spänningarna eller jobba dig svettig i gymmet. Dyka eller spela golf; conciergen fixar det och en sightseeing runt ön, segling, en tur i u-båt… Eller bara vårda ett glas vin i baren och se fram mot kvällens bio under stjärnorna.

104 rum
20 minuters transfer
1 pool
0 meter till strand

Erbjudanden - Aruba

Fler hotell - Aruba