Härlig familjesemester på Mauritius!

14 november, 2017

Halloj Jill !

Hemma igen efter en härlig semester. Hela arrangemanget var som vanligt klanderfritt. Flyg, transfer och övriga bokningar fungerade perfekt. Vädret var mycket bra, 25 grader och några enstaka droppar regn och moln ibland. Blåste mycket 10-15 m/s men det gjorde inget förutom att sikten då vi snorklade inte var så bra.

Träffade Ram från Summer Times på måndagen och bokade bil till middagsrestaurangen på fredagen samt en heldag med katamaran. Allt detta fungerade utmärkt och katamaranseglingen var kul.

Middagen på Table de Chateau på fredagen var väldigt trevlig. Lyxig miljö och mat och dryck som var bra men inte riktigt "top of the line".

Zilwa Attitude var bra. Miljön. Trädgårdarna, poolerna och arkitekturen var riktigt bra och väldigt estetiskt tilltalande. Rummen var bra och hade mycket bra läge inom området. Servicen var allmänt okay utan direkt entusiasm.

Maten var allmänt helt ok utan att sticka ut. Överlägset bäst var den indiska restaurangen som var superb! Det enda negativa var att jag försökte boka restaurangerna 5 timmar efter check-in och då var nästan allt fullt. Efter lite diskussion där jag uttryckte mitt missnöje så löste det sig.

Jo och BBQ lunch på deras egen ö var mycket trevligt.

All in all mycket bra semester på ett prisvärt 4 stjärnigt hotell där barnen trivdes helt suveränt. Definitivt inte som de underbara hotellen på Bali men där låg inte förväntan heller :-)

Hela familjen tackar så mycket!

Med vänlig hälsning// Mattias med familj

Gruppresa med inriktning på konst till Madrid
Våra resenärer Limetraveler