Lime Travels resekonsult Mikaela ger sina bästa resetips och berättar om sin drömresa

30 juni, 2020

Min bästa resa:
Min bästa resa är en rundresa i Japan! Det var en resa som började i Tokyo och som bjöd på fantastisk mat, otroligt vacker natur och underbar miljö. Det var häftigt att få uppleva Japans utvecklade infrastruktur. Japans tågsystem är en av världens snabbaste vilket gav oss möjligheten att på en av samma dag besöka olika städer på bara några timmar! En sådan resa rekommenderar jag alla åldrar, samt par och familjer.

Min drömresa:
Min nästa resa blir helt klart till Seychellerna! Jag är så nyfiken på att få uppleva deras natur, djurliv och kultur. Drömmer om att promenera runt på de vackra stränderna och njuta av deras granitformationer samt snorkla och uppleva korallreven.

Stället jag alltid återvänder till:
New York, är alltid ett säkert kort för mig! I denna stad kan man njuta av god mat, shopping, fräcka byggnader och olika sightseeing möjligheter. Jag bor gärna i de centrala delarna och på ett hotell som bjuder på en härlig takterrass där jag kan avsluta min dag med en drink och en fantastisk utsikt!

Mitt bästa tips på en resa med familjen:
När man reser med familjen så vet man att det är många viljor och olika intressen som måste jämkas. Mitt bästa tips på familjeresa går till Italien och runt Toscana! På bara några timmars flygresa kan man landa i Rom, Pisa eller Florens. Där kan man kan hyra bil och njuta av att åka runt till olika charmiga pittoreska byar, bo på mysiga hotell eller gårdar samt besöka olika kuststäder som bjuder på sol och bad. Förutom att man upplever en härlig kultur runt Italien så är man omringad av magisk mat och dryck. Det gör ju hela familjen lycklig!

Mitt bästa tips på en resa för vuxna:
Maldiverna! Tänk er en eller två veckor som spenderas på en paradisö med vita långa stränder där man kan njuta av dagen med en bok samt med något gott att dricka i handen. När det blir varmt går man i det kristallblå vattnet och njuter av ett svalkande bad eller fantastisk snorkling. Under snorklingen blir man omringad av färgglada fiskar och får uppleva på håll hur deras värld ser ut. Otroligt häftigt och lärorikt! Under kvällarna njuter man av magiska middagar och blir väl omhändertagen av personalen som brinner för att ge er förstaklassig service.

Mikaela Riolo Senior Travel Consultant ** föräldraledig tom januari - 24 **