Så härligt på Maldiverna!

13 december, 2017

Hej Jenny!

Vilket underbar resa vi hade till Maldiverna, och The Sun Siyam Iru Fushi!

Vi får ju börja med besöket på Pontus in the Air, där vi njöt av champagne och räkmacka som start på vår resa, mycket trevligt!

Flyget med Qatar Airways var riktigt bra, gott om plats i sätena och uppmärksam personal. På vår andra flight ner, från Doha till Malé så fick kabinpersonalen reda på att vi var nygifta, och hade tillsammans gjort en jättefin bröllopshälsning, med personliga hälsningar från var och en av dem skrivna på. Vi fick även lite extra gott att äta, utöver det vanliga som serverades. Oerhört trevligt, och väldigt gulligt gjort av dem!

När vi kom till Malé så letade vi upp Sun Siyams disk, och fick hjälp med incheckningen på sjöflygplanet, och de tog hand om vårt bagage. Sen kunde vi ta det lugnt i deras lounge innan vårt flyg gick.

Väl framme möttes vi av vår butler, Jaaweedh. Där togs vi om hand otroligt bra, de fraktade vårt bagage till vårt hus, och vi fick en rundvandring av Jaaweedh så att vi hade koll både på ön och på vårt boende. Alla på Sun Siyam var otroligt trevliga och vänliga, ständigt möttes man av leenden och hälsningar. Maten var varierad med tanke på alla olika restauranger, och utbudet för oss med all inclusive var riktigt bra. Frukosten var otroligt riklig, varierad och fräsch! Vi satt länge varje morgon och åt. Vi fastnade speciellt för några av lunch- och middagsrestaurangerna där; Islander´s Grill, Bamboo och Flavours. Personalen där var super!

Vårt boende var precis som vi hade tänkt oss, om inte ännu bättre. Rent och fint, och personalen var ständigt i gång; städade rummet, testade pool-vattnet, körde upp ny sand till gården, etc. Det kändes som om de hade ett bra ekologiskt tänk, för de odlade upp många plantor, träd etc. och höll hela tiden på att gräva upp döda träd, plantera om nya, beskära etc.  Det var således väldigt grönt och lummigt och välskött överallt man såg.

De extra saker som ingick i "smekmånads-paktetet" var bra, bl.a. testade vi på spat, åkte på snorklingsutflykt och fick en fin "candle light dinner" på stranden utan extra kostnad.

Överlag gjorde personalen där nere verkligen allt för att man skulle känna sig välkommen, och för att man skulle kunna njuta så mycket som möjligt av ön!

Tack för er hjälp med bokning, vi är otroligt nöjda!

//Mvh Görel och Gustaf

     
Gruppresa med inriktning på konst till Madrid
Våra resenärer Limetraveler