Carina Fellman är tillbaka från The Big Apple!

USA
4 september, 2018

Efter att ha bott i New York City i två år är jag tacksam över vårt fina land och vår vackra natur, men den pulsen och den speciella  atmosfären i staden som aldrig sover är jag nu för alltid smittad av. Jag har vandrat gata upp och ner och har haft gott om tid att bekanta mig med de olika stadsdelarna och deras olikheter. Besökt mängder med restauranger och caféer, shoppat, gått på teater och bara iakttagit det vardagliga livet i staden som är som en hel värld där över 800 språk talas.

Men trots att sommaren varit underbar, är längtan att resa och upptäcka nytt ständigt på lur hos mig.

Jag hoppas att du också längtar efter att se mer av världen och kanske vill du upptäcka någon ny destination eller kanske längtar du tillbaka till någon strand eller något hotell du redan besökt? Oavsett vilket så är jag mer ivrig än någonsin att hjälpa dig hitta drömresan, och vill dela med mig av färsk erfarenhet av att resa i USA och Karibien och såklart det bästa av vad New York och Manhattan har att erbjuda.

Jag kan konstatera att landet USA är svårt att greppa och har du som jag endast besökt New York, Florida eller Kalifornien tidigare kan jag verkligen rekommendera att upptäcka nya platser och delstater. Var och en med sin personlighet. De fantastiska stränderna i Outer Banks, North Carolina eller ute på Long Island är värt att besöka, eller en roadtrip västerut genom ”Amishland”. Plantagerna i Louisiana, Mississippi eller Alabama med sin historia berör mig starkt.  Washington DC erbjuder historisk mark och är en av få städer som är byggd enbart för att vara huvudstad, missa inte de många museerna eller andra mäktiga byggnader.  Om du ändå ska besöka New York så gör något annorlunda och använd några dagar till att besöka Upstate New York, Long Island eller varför inte Maine.

Ser fram emot att skräddarsy er nästa resa – varför inte till USA?

Carina Fellman Lime Travel
Carina Fellman Senior Travel Consultant