Avslappnat svithotell med butler

Omgivet av härlig natur, ligger svithotellet The Mulia som kombinerar boende och service i toppklass med en härligt tillbakalutad atmosfär och magnifik utsikt över Nusa Dua-bukten.

Så bor du

Här bor du kungligt, kan vi lova! De underbara sviterna är minst 100 m² och en rogivande dröm i sandfärgade nyanser, vackra träslag, sängen bäddad med fluffiga sängkläder av högsta kvalitet och på uteplatsen mot havet eller trädgården kopplar du av i din jacuzzi. Självklart kombineras allt härligt med modern teknik som smart-tv, Skulle du sakna något, lyfter du bara luren. Här ingår butler i upplevelsen!

Att göra

Njut av härligt strandliv med sol, bad, snorkling och paddling och få lite omväxling med tennis, ett toppmodernt gym samt fria yoga- och aerobicspass. Hotellets spa erbjuder massor av härliga behandlingar. Med nio förstklassiga restauranger och fyra barer finns mycket gott att upptäcka från både det asiatiska köket och andra delar av världen. När du är gäst på The Mulia ingår frukost, afternoon tea, tillgång till cabanas vid poolen/stranden samt gräddfil till samtliga restauranger.

111 rum
25 minuters transfer
1 pool
0 meter till strand

Erbjudanden - Bali

Fler hotell - Bali